+45 28 74 96 72
Ring til os

Tapetsering

Professionel tapetsering


Vi har stor erfaring med tapetsering i Aalborg, Nørresundby og omegn.

Det kan være lidt af en udfordring at sætte tapet op, især hvis man kaster sig ud i det for første gang, og går det galt – ja, så er det svært at redde! Tapetsering kræver en vis professionalitet, præcision og en rolig hånd for at få et godt og glat resultat. Alle disse kompetencer har vi erhvervet os gennem tiden via vores store erfaring med opsætning af tapet, og vi mestrer nu den lidt komplicerede disciplin til perfektion. Spar tid og undgå samtidig at ødelægge dit dyre, nyindkøbte tapet ved selv at forsøge at sætte det op – ring i stedet til GUG Malerforretning og lad os klare opgaven grundigt og effektivt.

Vi tilbyder et bredt udvalg af tapet

Hos Gug Malerforretning tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige slags tapeter i forskellige designs. Med tapetsering af et rum eller måske bare en enkel væg skaber du en stemning, der passer til jeres personlige stil. Tapet fås i alt fra blomsterprint til grafiske mønstre til imitationer af forskellige slags sten og træ – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Få et uforpligtende tilbud

Hos GUG Malerforretning giver vi med glæde et uforpligtende tilbud på en tapetsering efter dine ønsker. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi går højt op i, at du som kunde skal stå tilbage med et tilfredsstillende resultat, som du bliver glad for. Med base i Gug, dækker vi både Aalborg, Nørresundby og omegn. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål på telefon 98 14 14 85 eller mobil 28 74 96 72. Du kan også sende en mail til info@gugmalerforretning.dk


Få et uforpligtende tilbud