+45 28 74 96 72
Ring til os

Facaderenovering

Facaderenovering


Vi kan mere end bare at svinge penslen

Hos GUG Malerforretning kan vi også andet end at svinge en pensel til enhver lejlighed. Gennem tiden har vi nemlig også dygtiggjort os inden for facaderenovering, og har efterhånden stået for et utal af disse typer opgaver for både private, erhverv og boligforeninger. Vi kan udføre facaderenovering på mange forskellige typer bygninger, herunder fx murstensvillaer, ældre bygninger, sommerhuse, nybyg i beton og 

lignende. Vi benytter os kun af de bedste materialer, og rådgiver med glæde i forhold til alt fra farvevalg til vedligeholdelse.

 

Opnå et flot resultat med facaderenovering

Alle slags facader kan renoveres og behandles for igen at få dem til at fremstå velholdte, flotte og modstandsdygtige over for vind og vejr. En pæn facade giver ikke blot et godt indtryk af din ejendom, men øger også værdien af bygningen.

Vores mange års erfaring gør, at vi ved præcis, hvordan forskellige facader skal behandles, og hvilket udstyr og produkter, der skal bruges til dem. Når du vælger GUG Malerforretning til at renovere din facade, uanset om du er privat boligejer, butiksindehaver, boligforening eller erhvervsdrivende, opnår du et flot og solidt resultat, der holder sig pænt i mange år.

 

Kontakt GUG Malerforretning

Kalkning, Nano-teknologisk behandling, maling eller filtpudsning? Uanset hvilken form for behandling, der skal til for at give din facade nyt liv og en ansigtsløftning, klarer vi opgaven for dig. Vi sørger for alt – lige fra forarbejdet til oprydningen. Alt du skal gøre er at give os et kald på telefon 98 14 14 85 eller mobil 28 74 96 72 eller send en mail til info@gugmalerforretning.dk.

Vi kører fortrinsvis ud til kunder i Gug, Aalborg og Nørresundby, og kommer med glæde også forbi dig!


Få et uforpligtende tilbud