+45 28 74 96 72
Ring til os

Udendørs malerarbejde

Udendørs malerarbejde for private og erhverv


Hos GUG Malerforretning varetager vi både store og små opgaver, når det kommer til udendørs malerarbejde, og vi hjælper med glæde både private, erhverv og det offentlige med deres udendørs malerprojekter. Vi anvender kun de bedste malerprodukter og materialer, så når du vælger GUG Malerforretning til at varetage dit næste udendørs malerprojekt, er du sikret et stykke arbejde af den bedste kvalitet.

 

Vi tilbyder blandt andet:

  • Maling af facade
  • Maling af træværk
  • Maling af døre og vinduer
  • Træbeskyttelse
  • Maling af terrasser

 

Giv huset en ansigtsløftning

Er facaden slidt og skallende? Er malingen på træværket falmet? Trænger vinduer og døre til en kærlig hånd? Ligegyldigt hvad opgaven lyder, kan GUG Malerforretning varetage opgaven professionelt og effektivt og til konkurrencedygtige priser. Uanset om du er privat boligejer, forretningsdrivende eller butiksindehaver ved du, hvor stor betydning den udvendige facade, træværk og lignende har. Et slidt ydre har ikke en positiv indvirkning hverken på dig selv, dine kunder eller på bygningens stand for den sags skyld! Ved at male husets facade, terrassen eller træværket, beskytter man nemlig også materialet mod vind og vejr, samtidig med at det virker som en kosmetisk ansigtsløftning.

 

Lad os klare opgaven

Det kan være en stor mundfuld selv at give sig i kast med et udendørs malerprojekt, så GUG Malerforretning klarer med glæde opgaven for dig, der bor i Gug, Aalborg, Nørresundby eller omegn. Giv os et kald på telefon 98 14 14 85 eller mobil 28 74 96 72 eller send en mail til info@gugmalerforretning.dk i tilfælde af spørgsmål, booking eller ønske om et uforpligtende tilbud.

 

Vi har også bred erfaring med tapetsering


Få et uforpligtende tilbud