+45 28 74 96 72
Ring til os

Maling af flyttelejlighed

Maling af flyttelejlighed


Vi maler for både lejere og udlejere

Hos GUG Malerforretning tilbyder vi at stå for den totale maling af en flyttelejlighed. Vi ønsker at henvende os til både lejere, udlejere og boligforeninger, der ønsker en fornuftig pris på en komplet maling af en lejlighed, når lejer flytter ud. Vi klarer naturligvis også malerarbejde for lejlighedsejere, der ønsker at sælge deres lejlighed videre til en så god pris som muligt, og her kan malingen gøre en hel del, da det fungerer som ’huden på din lejlighed’. En nymalet lejlighed ser meget mere indbydende ud end en lejlighed med slidt og falmet maling.

 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Vi ved hvor vigtigt det er, at en lejlighed fremstår flot, indbydende og velmalet, når en ny lejer skal flytte ind, og derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi bruger kun de bedste kvalitetsprodukter og udstyr, og når det kommer til udførelsen af vores arbejde, er grundighed og detaljesans vores vigtigste nøglebegreber.

Vi har mange års erfaring med maling af flyttelejligheder og klarer derfor opgaven med stor omhu og effektivitet – til konkurrencedygtige priser!

 

Lad os male din flyttelejlighed

Uanset om du er lejer, der ønsker at få så stort et beløb tilbage af dit depositum som muligt eller udlejer, der vil gøre lejligheden flot og indbydende til den nye lejer, så kontakt GUG Malerforretning for et uforpligtende tilbud. Vi kan klare alt fra maling af vægge til selv det mest detaljerede stukloft i Gug, Aalborg, Nørresundby og omegn. Ønsker I som boligforening at indgå et fast samarbejde, hører vi med glæde fra jer.

Giv os et kald på telefon 98 14 14 85 eller mobil 28 74 96 72 eller send os en mail til info@gugmalerforretning.dk.

 

Vi tilbyder også tapetsering


Få et uforpligtende tilbud