+45 28 74 96 72
Ring til os

Om os

Om os


Velkommen til GUG Malerforretning. Vi er et ambitiøst malerfirma grundlagt i 1984. Vores kerneværdier har altid bygget på god service og høj kvalitet. Du er garanteret, at der kun vil blive anvendt de bedste malerprodukter og -materialer, når vi står for maleropgaver eller tapetsering. Vi lytter til dine ønsker og kommer gerne med forslag til dit malerprojekt, hvis du skulle mangle inspiration. Sammen kan vi finde den bedste løsning til netop dig.

 

Ny ejer, samme værdier

I 2017 blev forretningen overtaget af Malermester Anders Nørgaard Jensen, som blev udlært ved GUG Malerforretning i 1994 og efterfølgende var ansat frem til 2007, hvor han stiftede sit eget firma. Med Anders bag roret kan du regne med, at GUG’s værdier bliver videreført, og at der aldrig bliver gået på kompromis med hverken kvalitet eller service.

 

Kontakt os for mere information og et uforpligtende tilbud

Vi kan løse et væld af forskellige opgaver for dig – store såvel som små. Vil du vide mere om os, malermester Anders, vores arbejde eller vores priser, så kontakt os for nærmere information og få et uforpligtende tilbud på netop dit malerprojekt. Du kan ringe til os på telefon 28 74 96 72. mobil: 28 74 96 72 eller sende en mail til info@gugmalerforretning.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.


Få et uforpligtende tilbud