+45 28 74 96 72
Ring til os

Privat

Professionelt malerarbejde til private


Hos GUG Malerforretning løser vi alle former for malerarbejde og maleropgaver hos private. Vi har stor erfaring med maling af hjem og kan klare alt fra maling af det nye børneværelse til maling af det gamle stukloft til maling af det nybyggede lejehus. Vi er en professionel og yderst erfaren maler, der har sans for detaljerne, og vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten – hverken af de produkter vi benytter eller det udførte stykke arbejde.

Eksempler på maleropgaver vi tilbyder: 

Vi har hænderne skruet rigtigt på

GUG Malerforretning består af et professionelt team af passionerede malere. Vi har alle hænderne skruet fornuftigt på, og har derfor både kompetencerne og den faglige viden til at klare både maling af husets facade samt de mere sirlige maleropgaver, såsom lister, gamle vindueskarme og detaljeret stuk.

Søger du en dygtig maler nær Aalborg?

Fra vores base i Gug, kører vi hver dag ud til kunder i og omkring Aalborg, Gug og Nørresundby. Vil du vide mere om, hvilke typer af maleropgaver vi kan udføre for dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 98 14 14 85 eller mobil 28 74 96 72. Du kan også sende en mail til info@gugmalerforretning.dk

 


Få et uforpligtende tilbud