+45 28 74 96 72
Ring til os

Silkecement

Silkecement til private og erhverv


Silkecement – et råt udtryk i høj kvalitet

Silkecement er et ganske særligt produkt, som vil give dine vægge eller dit gulv et helt unikt udtryk. Silkecement har et råt og betonlignende look, samt en slidstærk og rengøringsvenlig karakter, og kommer i et væld farver og nuancer.

Med silkecement kan du give dine vægge det rå udtryk, du har drømt om at give dem, på samme tid med at du ikke behøver at gå ned på kvaliteten. Selvom stilen er rå, efterlader silkecement nemlig en behagelig og slidstærk overflade. Silkecement er fleksibelt at arbejde med og nemt at vedligeholde grundet den afsluttende overfladebehandling. Vi tilbyder silkecementbehandling i Aalborg og omegn.

 

Fordele ved at vælge silkecement

Der er mange fordele ved at vælge silkecement. Mange drømmer om det rå og moderne “New Yorker-look" i deres hjem, og denne drøm kan nemt muliggøres med silkecement. Overfladebehandlingen gør det desuden nemt at rengøre og vedligeholde, og gør det desuden til en holdbar vægløsning. Med mængden og kvaliteten på massen af silkecement skal man heller ikke bekymre sig om revner og/eller huller i væggen.

 

Silkecement til køkken, garagen og kontoret

Det er næsten kun fantasien der sætter grænser når du skal vælge, hvor silkecementen kan bruges. Det rå vægudtryk vil utvivlsomt være nydeligt i køkkenet, på badeværelset eller ude i garagen. Silkecement er vandtæt, så fugt er intet problem. Hvis der allerede, er fliser der hvor man ønsker at påføre silkecementen, er det intet problem. Silkecement kan nemt påføres oven på fliserne. Kontoret vil også kunne få et moderne og stilrent look med silkecement.

Silkecement er ikke engang begrænset til vægge eller gulve. Overflader som trapper og bordplader begynder at blive mere og mere populære i betonlook, og til dette formål kan silkecement også bruges. Eftersom produktet er vandtæt, kan bruseren eller badekarret også nyde godt af det rå betonlook. Mulighederne er næsten uendelige med silkecement.

Silkecement til badeværelse: Skab Elegance og Holdbarhed

Silkecement er en unik blanding af cement og naturlige fibre, der giver det en silkeagtig og glat overflade. Dette materiale er ideelt til badeværelser på grund af dets evne til at modstå fugt og vanddamp. Det er vandafvisende, hvilket gør det til det perfekte valg til vådrum. Uanset om du ønsker at renovere dit eget hjem eller opgradere et kommercielt badeværelsesmiljø, kan silkecement give dig den elegante æstetik og den nødvendige holdbarhed.

 

Få professionel rådgivning om silkecement

Selvom silkecement er et fleksibelt og universelt produkt, kræver det stadig finesse og viden hvis man ønsker at få betonlooket ordentligt ind i hjemmet. Det kan derfor være en stor fordel at få professionel hjælp til installationen af betongulv eller silkecement. Med certificeret hjælp er du også sikker på, at du får de helt skarpe hjørner og kanter med silkecement.

Kontakt Gug Malerforretning for mere information om silkecement på telefon 98 14 14 85 eller mobil 28 74 96 72 eller send en mail til info@gugmalerforretning.dk., og lad os hjælpe dig på vej mod det moderne New Yorker-look. Vi kan klare opgaver i Gug, Aalborg, Nørresundby eller omegn. 


Få et uforpligtende tilbud